Asociatia Dog Rescue Romania

Asociatia Dog Rescue Romania

Prevenirea aparitiei pisicilor fara stapan pe strazi

Status: Inchis

Sterilizarea previne nasterea a mii de animale nedorite. Animalele ce se nasc in fiecare zi, se chinuie sa supravietuiasca pe strazi...

[ Show more ]

1,690 RON

Sumă:

2

Galantomi:

19

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea Dog Rescue inca de la inceputuri a fost de a preveni abandonul si de a salva animalele de la moartea in chinuri in adaposturile publice si de a le oferi o a doua sansa la o viata sanatoasa si fericita intr-o familie iubitoare.

Insa animalele fara stapan sunt si vor ramane o problema nationala, la care autoritatile raspund mai greu. Prevenirea aparitiei cainilor si pisicilor fara stapan pe strazi se poate face prin aplicarea legislatiei in vigoare, care obliga la castrarea/sterilizarea cainilor fara valoare chinologica, adica neinscrisi la Asociatia Chinologica.

Sterilizarea previne nasterea a mii de animale nedorite. Animalele ce se nasc in fiecare zi, se chinuie sa supravietuiasca pe strazi, se confrunta cu cruzimi neimaginate din partea unor oameni fara inima sau ajung sa fie eutanasiate cu usurinta in adaposturi publice. Pe de alta parte, animalele sterilizate traiesc mai mult, sunt mai fericite. Sterilizarea elimita stresul si discomfortul din perioada de calduri, reduce aparitia cancerului uterin si de asemenea reduce riscul aparitiei cancerului mamar, testicular sau de prostata.

Din pacate sunt situatii in care oamenii nu isi permit costurile acestor interventii chirurgicale. Aici putem interveni noi, ca asociatie, prin campanii de sterilizare gratuita.

Campania doreste sa adune fonduri pentru a castra 40 de pisici din Bucuresti, iar pentru acest lucru avem nevoie de 4000 de lei.