Ce-mi doresc de ziua mea?

 

Rudi Hofmann Asociatia Dog Rescue Romania

8.5555555555556% Complete
1,155 RON
Sumă strânsă
13,500 RON
Target
9
Donații

Sunt Rudi Hofmann, medic veterinar si presedintele asociatiei Dog Rescue Romania. De o viata in slujba animalelor in nevoi, consider ca nimic nu m-ar face mai fericit decat sa le stiu in siguranta. Fiecare catel din adapostul asociatiei pe care o conduc, poarta amprenta daruirii mele profesionale. Anul acesta le daruiesc si o zi din viata mea extraprofesionala, ziua de nastere!

Cadoul meu este bucuria de a ii vedea in siguranta, confortabili in perioada de tranzit intre “salvatul propriu-zis” si adoptie. Unii catei nu au norocul de a fi adoptati repede si pot sta si cu anii in adapost. Au nevoie de un spatiu usor de igienizat, confortabil, prietenos.

Adapostul are nevoie de reparatii, iar cel mai frumos cadou este sa le pot ridica calitatea vietii acestor suflete atat de nobile.

_________________________________________________________

I'm Rudi Hofmann, vet and the president of association Dog Rescue Romania. From a life in service of animals in need, I believe that nothing would make me happier than to know them safe. Each dog in the association shelte, bear the mark of my professional dedication. This year I dedicate a day of my extraprofessional life – my birthday!

For me, perfect gift is the joy to see them safe, comfortable during transit between "rescued" and adoption. Some dogs don’t have the luck to be adopted quickly and they can stay in the shelter many years. They need a place easy to clean, comfortable, friendly.

The shelter needs renovation, and the best gift is to raise the quality of life of these noble souls!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Dog Rescue Romania este o organizatie non-guvernamentala, infiintata din respect pentru oameni, animale si natura.

Dupa o toamna ploiasa si o iarna geroasa si cu multa zapada, adapostul nostru are nevoie URGENTA de renovare si reparatii.

After a rainy autumn and a cold snowy winter, our shelter need URGENT to to enter into a process of renovation and repairs. 

Nach einem verregneten Herbst und einem eiskalt und harten Winter sind im Shelter dringend Reperaratur -und Renovierungsarbeiten notwendig. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

16 Apr 2018

Camelia Ileana Ulici

30 RON
La multi ani, domnule Hofmann! Sper sa vi se indeplineasca dorinta.
04 Apr 2018
25 Aug 2017
19 May 2017

Ciobanu Alina

300 RON
Succese :)
20 Apr 2017
La multi ani, domnul Hofmann, Sunteti un OM si meritati tot ce e mai bun pe lume. Mai presus de toate, La multi ani! Sper sa vi se indeplineasca dorinta!
08 Apr 2017
150 RON
29 Mar 2017
La mai mare.
28 Mar 2017

Brindusa - Dark Wheels

150 RON
28 Mar 2017